Шоу «Україна має талант» повертається на телебачення у 2021 році

Україна має талант
До 30-річчя незалежності України телеканал СТБ і група StarLightMedia готують особливий подарунок для всієї країни – новий сезон легендарного проєкту «Україна має талант».

Всеукраїнський кастинг #ямаюталант розпочато. Прем’єра шоу «Україна має талант» в ефірі СТБ відбудеться восени 2021.

Це буде особливий, інноваційний сезон. Україна вперше побачить унікальні номери, у яких використано новітні технології. На сцену шоу «Україна має талант» вийдуть українці, яким аплодує весь світ. Глядачі побачать неймовірні, часом приголомшливі таланти, легендарні повернення улюблених героїв і нові імена. І разом із зірковим журі оберуть найкращий талант України.

«Українці – неймовірно талановита нація. Хіба не гордість, що імена наших співвітчизників гримлять на весь світ? Ми встановлюємо спортивні рекорди. Підкорюємо найкращі оперні, танцювальні, циркові майданчики світу. Створюємо унікальні сценічні технології, які використовують світові зірки. «Україна має талант» – це легендарне шоу, неодноразово відзначене професійними телевізійними преміями. Це улюблений і найбільш народний проєкт, який восени знову подарує людям справжню атмосферу свята, віри в себе і свою країну», – коментує керуюча директорка СТБ Людмила Семчук.

Якщо ви володієте будь-яким талантом і хочете стати учасником легендарного проєкту, команда «Україна має талант» чекає на вашу заявку. Для цього потрібно заповнити анкету на сайті СТБ.

Зніміть свій талант на відео і опублікуйте у себе в соцмережах. Обов’язково поставте хештег #ямаюталант і позначте офіційну сторінку проєкту (фейсбук чи інстаграм), щоб вас побачили.

Читайте также

Певица Jerry Heil переезжает в США

Певица Jerry Heil переезжает в США

Олеся Жураківська потрапила у страшну ДТП: «Зверху на мене летіла машина»

Олеся Жураківська потрапила у страшну ДТП: «Зверху на мене летіла машина»

Герман Ненов и Влад Дарвин
Предыдущий материал

«Как артиста я ее хочу»: режиссер Герман Ненов назвал одну из лучших украинских певиц

Пономарьов
Следующий материал

12 зіркових голосів дванадцятьма мовами: Пономарьов готує ексклюзив до Великодня

Новости партнеров